Pyssel och Fix

Lördagspåsarna från igår

Det här är verkligen en riktigt bra grej! Andra veckan jag testar det här påsprojektet och det är so far en succé! 
Igår fick Viktor och Harry leta efter påsarna – jag gömde dom uppe i vardagsrummet. Viktor hittade sin direkt och där höll det på att bli lite katastrof eftersom Harry trodde att han inte fick någon påse. Jag fick snabba mig att ”hitta” hans för att undvika krokodiltårar. När väl påsarna var på plats hos killarna blev det glada miner minsann. 
 
 
Påsar från Lagerhaus. Jag skulle vilja ha några finare för barn. Lagerhaus hade förut men inte nu. Tips på roliga presentpåsar för barn mottages tacksamt! 
 
Viktor fick fotbollskort i sin påse. (Tack och lov har Pokémon bytts mot fotbollskort i skolan. Det är betydligt snällare mot plånboken. Fotbollskort kostar 14.50 mot 69 !!!! för Pokémon). Harry fick ett barndomino från TGR. Den butiken är suverän för småpresenter. Finns inte en pryl där som kostar typ mer än en femtiolapp. Jag ska ta mig en sväng där inför julklappskalenrarna. Lite godis låg det såklart i påsarna – lite mer till Viktor och lite mindre (och russin) till Harry. 
 
Viktor fick även sitt bonushäfte på BR i påsen eftersom jag hade sparat ihop ett gäng klistermärken. Det är himla kul det där häftet. För er som inte vet så får man ett klistermärke för varje 25 kr man handlar för. Varje klistermärke är värt 1 kr och när häftet är fullt har man 50 kr att handla för.

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Jag har också testat att ge påsar och båda barnen tyckte att det var super med en sån överraskning! Kommer lätt att göra det igen! Kollade också påsar på Lagerhaus och blev lite besviken. Vill ju inte betala 50 spänn för en påse heller.. Måste kanske åka till Ullared bara för att köpa presentpåsar 😉
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: