Livet

Budapest

Det närmar sig semester! Dessutom en semester för bara mig och Fredrik. Den här gången lämnar vi kottarna hemma och är bara vi. Eller ja, vi har med oss fint resesällskap i form av våra vänner A och D. Det ska bli galet skoj att åka på stadssemester! Gå. Titta. Äta gott. Shoppa. Turista. Bara vara Anne och Fredrik för några dagar. Härliga tider. 
 
Vi har inte läst på allt för mycket innan utan planerar att ta dagen lite som det kommer. Men en jättestor loppismarknad har jag spanat in och sen finns det ju såklart några riktigt stora sevädheter vi inte tänker missa. En tur på Donau lär det väl bli och så ska vi käka Langos såklart. Åhh vad jag längtar. Vi åker om lite drygt en vecka och är borta i 4 nätter.  
 
 
 
 
Vi har bokat flyg via Norwegian och hotell direkt på Hotels.com. Varken biljetter eller hotell är det billigaste men vi har valt att lägga lite extra för att dels få flyga från Arlanda och sen på bra tider. Hotellet har jag fått rekommenderat av en bloggvän så där känner jag mig rätt säker på att vi hittat ett bra alternativ. Inte heller det billigaste men kanon läge och det ser superfint ut. 
 
Jag kommer ju längta ihjäl mig efter barnen och då främst Harry kanske som vi inte lämnat hemma så här länge förut. Viktor har pappavecka så för honom är allt som vanligt men Harpan ska hänga med farmor och faster. Det kommer gå jättebra men det känns lite jobbigt ändå någonstans i magtrakten. 
 
 

0 kommentarer

  • Gisella

    Då får du rapportera sen! Vi åker dit i november :). Fick ju resa + hotell inkl spabehandling av barnen i 10-årig bröllopsdagspresent.

    Svar:
    Åhh va roligt!!! Jag lovar att rapportera allt! 🙂

    Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: