Hus och Hem

Jag har lampor över bordet!

Men jisses vad svårt det ska vara att få till dom här sista grejerna efter renoveringen. Nu i helgen kom i alla fall lamporna över bordet upp. Tjoho! Som en liten bonus utnyttjade jag en 300 kronors rabattkupong på MIO och köpte mig en fjärde (ja, jag vet, det är stört) av dessa hyllor. Jag kan inte låta bli – dom är perfekta att ha i små hörnor som behöver lite piff. Den här hyllan i köket kommer fyllas med mina, för tillfället, favoritkokböcker och min livsnödvändiga kvittoburk. Hyllar gör också att man inte bara ser kommandocentralen av knappar och displayer som vi har i det hörnet. 
 
 
Även mina älskade lampor kommer från MIO. Numera handlar jag en hel del där. Har inte alls gillat MIO tidigare men senaste åren har dom gaskat upp sig rejält så det smyger sig in nån pryl här och nån möbel där från dom numera. 

0 kommentarer

 • Popprinsessan

  Vad fint du gjort det här! Och hemma 🙂
  Får nog bli ett besök på Mio inom kort känner jag 😉

  Men så kul att lillkillen kan cykla – bara så där liksom! De lär sig så mycket om dagarna. R kom hem med ett nytt uttryck idag.

  Tänkte också att jag skulle börja med fredags- eller lördagspåsar. Måste bara komma ihåg att planera in det i tid.. Det är mycket nu!
  Kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: