Livet

Harry spelar…. Flygplan!

God Afton!
 
Ikväll har jag och Harry hängt med på Viktors fotbollsträning. Jag trodde att det skulle bli körigt att ha med Minihopp men jag kunde inte ha haft mer fel. Han trivdes som fisken i vattnet och spelade fotboll med både föräldrar, syskon och en mormor han hittade vid sidan av planen. Jag tänkte ta ett par kort men lyckades istället filma en rätt skoj snutt. Kolla in när det här fotbollsproffset lirar boll.. och blir avbruten… 
 
 
 
 
Mitt i hans egna lilla match kommer det – ett flygplan. Allt liksom fryser och han håller på att bryta nacken för att inte missa en sekund av denna otroligt spännande händelse. 
 
Jag och Harpan smet iväg en stund från träningen för en liten shoppingtur i centrum. Pyjamaser till skruttet och lite middagsmat stod på inköpslistan. Såklart hittade jag något till mig själv också. Visar imorgon när jag kan fota i dagsljus. Nu stänger den här donnan ner datorn för ikväll. Nattinatt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: