Livet

Tillbaka i verkligheten och har hämtat paket!

Nemän hej världen! Jag är tillbaka. Imorgon bär det av till jobbet igen och förhoppningsvis kan vi säga adjöss till den här jäkla förkylningen! Jag tillbringar den här dagen med att kika på ett ett finfint paket från H&M som jag fick hem igår. Riktigt bra köp måste jag säga. Först ut är ett par kavajer som jag kommer leva i under hösten.
 
 
 
Sköööönt lite mjukt material med fall (för er smalisar kanske ordet fall inte har nån större betydelse men för en semitjockis är ordet fall lika med döljer valkar lite snyggt). Kavajerna är lite löst sittande (ännu en formulering som är som ljuv musik i mina öron) och bara väldigt sköna samtidigt som man ju såklart ser välklädd ut. Mmm.. Love it!
Jag har dessa två som är på bilden men den finns i mörkt blå och ytterligare ett mönster. 249 slantar styck. 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: