Livet

Ibland blir det bara sådär bra

Åhhh… ikväll blev en sån där alldeles jättebra kväll. Jag är själv med kottarna för Fredrik jobbar sent och dom kvällarna brukar tyvärr inte alltid bli så bra. Det är lite stressigare och lite mer av allt att vara själv. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Respekt till alla ni ensamstående föräldrar där ute. Ni är hjältar. Varenda en av er!
 
Idag dock funkade allt. Jag trotsade snuvan och hämtade Harry med vagn. Vi plockade upp Viktor på vägen hem. Hemma hann jag liksom bara med allt. Medan Harry byggde lego och Viktor var ute med kompisar hann jag fixa med tvätten och till och med damsuga. Jag lagade till mat i lugn och ro. Visserligen bara köttbullar och potatis men ändå. Vi åt tillsammans och bara för att jag kände mig som en i övrigt bra morsa slog vi på stort och åt glass till efterrätt. Efter middagen gick vi ut en sväng med vagn och cykel. Vi pratade och umgicks. Tandborstningen gick smärtfritt och vi läste en saga tillsammans i soffan innan killarna gick och la sig. Harry kom i säng alldeles för sent men det tar jag idag. Det var en så himla mysig kväll. Ibland bara flyter allt. Tänk om alla kvällar kunde vara så här. Att känna att man hunnit få till alla måsten men ändå fått riktigt fin tid med barnen… Härligt!
 
 
 
Mina finaste finaste. Mamma älskar er något så vansinnigt galet mycket. Ni retar gallfeber på mig mellan varven men jag skulle inte vara någonting utan er. ♥
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: