Livet

Jiu-Jitsu

Hittade några bilder i mobilen från Viktors allra första träning i måndags. Mamma måste erkänna att det här kanske inte är en favoritgenre av idrotter men Viktor tyckte det var jättekul och efter att ha sett träningen är jag lite lugnare. Väldigt seriöst upplägg. Ordentliga genomgångar och framför allt stort fokus på respekt och försiktighet med varandra.

Jag kikade på träningen och måste säga att även om jag kanske inte ändrar mig i mina tvivel på sporter som går ut på att ”slåss” så är det verkligen galet bra motion och träning. Motorik, styrka, smidighet, kroppskontroll och kondition. (Hmm… När jag lägger upp det så där inser jag att jag kanske skulle behöva börja själv.) (Insåg vidare när jag skrev förra meningen att jag förmodligen skulle bryta alla ben i kroppen under första träningen och tillbringa resterande del av terminen i gipsvagga.) För Viktors del gick det däremot kanon och han var väldigt nöjd efteråt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: