Livet

Höstens första måndagslista

Hej alla ni som fortfarande läser här. Fina ni! ♥ Nu är allt som vanligt igen och inlägg om allt och ingenting, mat, barnen och annat skoj kommer poppa upp här med jämna mellanrum precis som det brukar! 
 
Det har ju varit bloggledigt på semestern också som ni märkt. Inget som var planerat men Öland har inte riktigt hängt med i utvecklingen så täckningen var högst bristfällig. Helgen bestod av uppackning och tyvärr verkar dataväskan vara det sista jag fick upp. Den uppenbarade sig för ungefär en timma sen under regnkläderna under trappen. Helt logist ställe för en väska med en ömtålig teknisk pryttel i. Men den fanns där och den funkar. Så här är jag! 
 
Det är höst. Eller hur?! Så fort man kommer hem och semestern tar slut så är det kallt på morgonen när man vaknar. Det är för övrigt den vetenskapliga definitionen av höst – är det kallt när du kliver upp på morgonen? Då är det höst. När det är höst börjar man liksom om. I alla fall jag. Det här med nyårslöften och sånt tjafs är bara att glömma. Måndagen när man börjar jobba efter semestern är dagen D när det kommer till förändringar. Jag har ju bara ett nyårslöfte och det är ju att aldrig ha några nyårslöften. Per automatik betyder det ju att jag inte kan lova att ändra massa saker vid nyår. Men kan jag då behöva skaffa mig massa nu-är-det-höst-löften? Hmm. Svår fråga.
 
Det svävade iväg lite där känner jag.. Återkommer om eventuella höst-förändringar. Nu återgår vi till Måndagslistan. Första höst-listan. Det är ju sådär kul att vara tillbaka på jobbet, tidiga mornar, hämtningar, lämningar och rutiner så idag får man gräva lite längre ner i brunnen av positivitet för att hitta något värt att ta upp. Följande har jag kommit fram till.
 
♥ Jag kommer kunna tänka tillbaka på den här sommaren och bi alldeles varm i magen hela kalla vintern. Vilken sommar vi haft. Bästa på flera flera år. Så lång ledighet med hela familjen. Så mycket mys och närhet. Så perfekt. 
 
♥ Huset. Måste bara ta upp vårt hus i listan igen. Det var som att komma hem till ett slott. Det har blivit så fint! Och vi har så mycket planer och drömmar. Åhh som jag älskar vårt hus. 
 
♥ Mina stora killar. Harry som glatt knatade iväg till FJÄRILEN idag. Ny avdelning. Så stolt och modig fast det syntes i ögonen att det var lite läskigt. Lilla hjärtat. Och Viktor. Börjar 2:an. Stora killen. Det är ett par dagar fritids nu men på onsdag är det dags. Som han längtar! 
 
♥ Jag får slänga in mig själv också i den här listan. Nu är det ganska exakt ett år sen jag började jobba efter mammaledigheten. Det är alltså ett år sen jag fick alla dessa illamående-ont-i-huvudet-klarar-inte-stress-och-mår-dåligt-lite-då-och-då-attackerna. Under året har det blivit bättre. Det har gått åt en hel del mediciner, läkarbesök och terapitimmar men jag skulle ändå vilja påstå att jag lyckats bli människa igen. Bra jobbat jag!
 
♥ Till sist tänker jag lägga till något på den här listan som vanligtvis ses som negativt. Höstmörker. Jag gillar det. Mörkt. Kallt. Mysigt. Tända ljus. Soffhäng under en filt i soffan. Mysigt helt enkelt. Me like!
 
 
 
Mina hjärtan. Två småfisar i stora stora världen. Mina fisar. Som jag älskar till månen och tillbaka ♥
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: