Husvagnsliv

Massa mat men bilder på sten

Jag skulle ju såklart har tagit massa bloggiga matbilder på den heeeelt fantastiska stekta strömmingen med potatismos jag åt till lunch idag men då låg kameran i bilen givetvis. Vi har varit i Böda Hamn idag och köpt på oss lite nyrökt fisk och passade såklart på att äta lunch på plats. Gud så gott det är! Rökt torsk och en burk äppelsås fick följa med i en påse hem så jag kanske kan få till en bild på den vid senare tillfälle. 
 
Hos Rosas Chark köpte vi ostgrillare, lammpringskorv och kamben som ska hamna på grillen ikväll. Vem vet – bilder kanske kommer på dom också. Att få åka till specialbutiker och handla färska råvaror är en verklig lyx som man inte unnar sig hemma direkt. Men oj så gott det är! Vi avslutade med att köpa på oss halva bageriet – kanelbullar, knäckrullar och blåbärspajer satte vi i oss till lunch. (Det blir till att börja träna efter semestern – maten är gudomlig på den här ön)
 
 
Blir lite bilder på oss i bästa sten-kastar-tagen istället då i brist på matbilder. Lika suveräna som sandstränderna är på östsidan av öland är stenstränderna på östsidan sten-kastar-vänliga. Jag som är samlarnörd kommer förmodligen ha en hel hink med fina stenar som jag bara måste spara. Ungarna däremot kastar helst i sina… 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: