Husvagnsliv

Västervik – Lysingsbadet

Vi är ju på Öland nu och har äntligen fått tag på internet. Måste därför börja med att skriva ett par rader om Västervik. Himla fin camping. Och STOR! Vi gjorde ju bara ett litet stopp över natten men här kan man helt klart göra av med ett par dagar. Superfina lekplatser och mysig strand. Vi var aldrig och tittade på poolområdet men det såg tjusigt ut på kartan. Möjligt att vi planerar in ett lite längre stopp där vid nån annan resa. 
 
Viktor såg vi knappt röken av – han befann sig på en fotbollsplan ihop med 100 andra ungar mest hela tiden. Lite då och då gick dock den här hönsiga mamman dit med vatten till honom. Det var ju hur varmt som helst! Den yngre förmågan i familjen hängde mer med pappa. Dagens bästa för honom var helt klart att tömma spillvattentanken. Vi har köpt en ny på hjul som han kan dra själv. Snacka om stolt när han traskade iväg med tanken i högsta hugg. 
 
 
I den värsta värmen igår packade vi ihop och åkte vidare. Pia och Artur som vi mött upp på campingen fick tyvär packa dom med – sjukdom tvingade hem dom en dag tidigare än beräknat. Så medan dom började sin färd hemåt fortsatte vi vår söder över. Dryga 20 mil som vi återigen åkte i ett stäck – barnen är så galet duktiga på dom här långa körningarna. 
 
Nej just det! Ett stopp blev det såklart. Vi kan ju inte åka förbi Biltema utan att handla en full vagn. Det är en materialsport utan dess like det här med husvagn.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: