Livet

Gryta, regn och en bolero

Vilken härlig kväll vi hade igår! Harry hade sleep over hos mormor o morfar så mamman och pappan var ute på stan minsann! Vi tog en liten shoppingtur med ett enda stopp – Svenskt Tenn. Där shoppar man ju inte loss direkt med tanke på prislapparna men lite efterlängtade småsaker fick följa med hem. Visar ikväll när jag fått dom på plats!

På grund av regnet som tyvärr strilade ner blev det middag inne – vi smet in på Tures i Sturegallerian eftersom Fredrik är ett big fan av råbiff. Deras är tydligen super (jag går på hörsägen, det är vidrigt med rått kött i min värld) och jag åt en fantastisk fisk- och skaldjursgryta. Till förrätt blev det en ½ toast skagen. Mmm.. Very mumsigt!

 

 

När maten (och för min del vinet – mums igen) var uppäten och urdrucket började vi gå tillbaka mot bilen. Men så! Helt plötsligt sprack det upp och vi tog ett snabbt beslut – vi styrde bilen mot GRÖNAN.

Väl framme möttes vi av en uppsjö rastaflätor och stora byxor. Konsert. Reggae. Nåt band från Jamaica tror jag det var. Jättebra var det hur som – det är ju världens feel good musik så det blev en liten bonus. Vi är ju inga karusellåkare numera. Jag älskade karuseller förr men har blivit harig som bara den. Istället spelade vi massa spel. Allt från att skjuta gevär till att banka iväg grodor i nån plaskdamm. Vansinnigt roligt. Jag brukar aldrig lägga pengar på sånt men Fredrik älskar det så denna gång gav jag mig in i leken – OCH REGERADE!

 

 

Dagsrekordet i laserpistolskytte, ett par 10:or på luftgevär och som slutkläm satte jag en basketboll perfekt i en korg och fick med mig världens största fotboll hem. Viktor har suktat bra länge efter en sån här så det ska bli jättekul att ge honom den. Harry får nöja sig med den snygga boleron jag fick vid pistolskyttet. Vad Fredrik vann? Nja.. alltså. Ingenting. JO! Han vann på nån banka-bäver-grej som jag sög fullständigt på.

Vi avslutade kvällen på Grönans servering ute på vattnet när solen gick ner. Sen bar det av hemåt…  Himla trevligt med en kväll själva igen – vi blir lite bortskämda. ♥

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: