Livet

Från Svenskt Tenn

Nu har jag petat ut mina små saker jag hade i påsen med mig hem från Svenskt Tenn igår. Ett par saker som stått på önseklistan ett tag… 
 
 
Min plan är att ha ett gäng såna här i fönstret i köket men det blir en i taget. Sakta men säkert. I går va det bara en. Idag är dom två. Underbara lilla ekollonvasen som Estrid Ericson designade på 30-talet är en stor favorit. Nu är det inte riktigt säsong för ekollon så tills vidare får ett par kvistar murgröna fylla vaserna. 
 
 
Bordstabletter är något vi verkligen behöver här hemma. Kladdandet verkar aldrig ta slut. Dom här är (som man ju rätt tydligt ser) från en textil som heter Stockholmskartan. Ett mönster som Josef Frank knåpat ihop. Dom här underläggen är verkligen ett tips om man som jag gillar dessa mönster skarpt min inte har en lika skarp plånbok. Finns i dom flesta av Svenskt Tenns mönster och går loss på en 50-lapp styck. 
 
 
Till slut fick jag med mig ett pack servetter – Grön elefant. Tänkte dom kunde bli väldans snygga i en dukning ihop med mitt vita Mateusporslin. 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: