Livet

Ända från Asien

Jomen visst. Så långt ett första gäng geniebra färdats för att landa hemma hos mig. Eller ja, på ICA först, men nu när jag hämtat paketet är dom hos mig.

Betalade 143 kr ink. Frakt för 3 stycken på Tradera. Det finns flera företag som skickar från Asien så det är bara att välja och vraka bland auktionerna. Just denna modell är summer edition och har vadderade kupor vilket jag inte hade hajjat. Man kunde dock plocka ur kuddarna så allt är frid och fröjd. Åhh va prima att dom kom före semestern – kommer bo i dom. Världens skönaste ”BH” att smurfa runt i.

Pass på! Det här kan vara den mest vågade bilden ever på den här bloggen! 🙂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: