Livet

100 värstingar

Bild lånad från starlounge.se            
 
Åhh idag startar vi upp dagen i riktig röda-mattan-feeling. Kolla på den HÄR länken och dröm dig bort bland dom finaste, största, glittrigaste och kanske fulaste galastassarna! Marie Claire har listat dom 100 mest ikoniska klänningarna.
 
Jag skulle behöva få svassa runt i en sån där värstingklänning nån gång….

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: