Livet

Over and out

Hur kan det komma sig att kvällar då man har massor man vill göra… Är kvällar då man har sprängande huvudvärk och lätt yrsel. För ett halvår sen hade jag bara kört på men jag har lärt mig. Det blir ryggläge i soffan framför masterchef med en chokladask. Ny dag imorgon. Dock kan jag inte låta bli att sura lite. Varför måste min mage och mitt huvud ställa till det så mycket för mig?!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: