Livet

Mutar barnvakten

”Faste Enny” hänger med Harpan idag. (Tack snälla ❤) Hon diggar fika. Den här rabarberpajen jag bakade förra veckan var poppis så för att ligga lite extra bra till (samlar pluspoäng på alla håll och kanter numera) så svängde jag ihop en jordgubbspaj.. Hoppas det finns nåt kvar när jag kommer hem i eftermiddag!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: