Livet

Gammal goding till samlingen

Kolla vad jag budat hem på tradera till Fredrik! En ny goding till samlingen. Hela 36 kronor (och lite frakt förstås) fick jag punga ut med. Numera är samlingen rätt stor men en sån här modell hade han inte så han blev barnsligt glad. Så samlade den här flickvännen ett par extra pluspoäng. (Vilket förhoppningsvis innebär att jag inte får allt för sura miner när resten av mina lite dyrare traderafynd kommer hem om ett par dagar)

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: