Livet

Ungdomens droppar

Jag var inne på Body Shop idag och skulle köpa handtvål. Jag fullkomligt älskar deras handkrämer och när jag ändå skulle ha ny handtvål tänkte jag att jag skulle testa deras. Mer om dom vid ett senare tillfälle dock för jag fick nämligen med mig lite annat också. Äntligen fick jag rumpan ur och köpte nya ansiktskrämer. Senaste tiden har jag snyltat av Harrys mjukgörande till ansiktet och det har väl funkat fint men den är för fet… små blemmor och annat snyggt har börjat dyka upp och det vara dags att agera. Sagt och gjort. Dock höll detta enkla inköp på att ge mig ett längre fängelsestraff. När jag står och tittar på en trevlig serie (i rosa förpackningar givetvis) kommer tjejen som jobbar i butiken fram till mig. 
 
Tjejen (väldigt trevligt):  Hej, behöver du hjälp?
Jag (lätt avvaktande): Nej då, jag klarar mig. 
Tjejen (ännu trevligare): Är det ansiktskräm till dig själv du söker?
Jag (lite mer avvaktande): Eh.. ja… 
Tjejej (med pedagogisk röst): Får jag föreslå att vi tittar på en annan serie då. Den här är för ungdomar. 
Jag (med väldigt ifrågasättande ton) Ungdomar? 
Tjejen (lätt obekväm men ändå bestämd): Ehh. ja, du bör nog titta på något för mer mogen hy… 
Jag (hyftast sur nu när jag tänker efter i efterhand): Och när anser man huden vara MOGEN då?
Tjejen (VÄLDIGT försynt): ja, alltså.. efter 25 räknar man som mogen.. 
 
 Ytterst pinsam tystnad medan jag gör en snabb överslagsräkning. FAN! Har varit MOGEN i snart 10 år
 
Jag (lika försynt dom tjejen): Och vilken serie är… Mogen… då? 
 
När vi väl hade avklarat detta (och jag resignerat och accepterat att jag har MOGEN hy) kom vi fint överrens och jag gick iväg med en välfylld påse. Nu utgår jag från att dessa mirakelkrämer gör att jag kan köpa ungdomsserien nästa gång. För så funkar det väl? 
 
 
 
Med mig hem har jag dessa ansiktsprodukter från serien Nutriganics. Det är alltså en serie för mogen hy som ska få dom första ålderstecknen att försvinna i tomma intet. Helt ekologisk (PLUS för det). 
 
Ett serum som heter Drops of Youth. Det kan ju bara vara en superprodukt. Jag har ju bara provat den på handen so far men det kändes hääärligt. Dagkrämen finns här och nattkrämen finns här.
 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: