Livet

Bästa removern ever

Så har jag äntligen fått tag på en. Denna lilla röda burk från Sephora är den bästa nagellacksremovern jag någonsin testat. I burken finns massa skumgummi med remover och mitt i ett litet hål. Man bara stoppar ner fingret och gnuggar runt lite mot skumgummit och så vips! Allt nagellack är borta. Inget gnuggande med bomull. Inget utsmetat nagellack på fingrarna.

Jag använder nagellack i princip… Alltid. Med ett extra starkt överlack. Det är ju fint för det håller bra men är ju därför svårare att få bort. Men inte nu. Såå bra! Priset för denna burk är dessutom inte ens en hundring så det blir ett ytterligare pluspoäng där.

Köpte även på mig ett litet lack av Sephoras eget märke och testmålade igår. Högsta betyg än så länge. Platt pensel (tack och lov! Äntligen någon mer – har bara sett Dior ha det tidigare – som fattat att det är kanon) och täckte riktigt bra. 2 laget räckte utmärkt.

0 kommentarer

  • Nina & Co

    Depend har en likadan "dip in" för dryga 50 lappen, sååå bra!
    Älskar att slippa greja med bomull och remover! Dessutom perfekt när man är på semester, tex i båten 😀
    Isadora har platta penslar på många lack, kolla efter wide brush.

    Hoppas ni har en härlig sommar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: