Husvagnsliv

Furuviksparken

Idag har vi gjort Furuvik. Från början till slut. Vi har tittat på alla djuren, lekt Wild Kids på Äventyrsön, varit ner i den gamla militärbunkern, haft picknic, åkt karuseller, tagit lotter, kastat pilar och bollar, fikat och lekt akrobater. En riktigt lång men rolig dag!
 
 
Det finns mängder med djur på Furuvik och även om dom inte har dom alla häftigaste så gillar jag skarpt att man alltid kommer nära och få se alla djur. Mina favvosar är orangutangerna i vanliga fall men idag tog ändå dom nyfödda grisarna priset. Kan man vara sötare?!
 
 
Karuseller har vi åkt såklart! Viktor fick ett åkband och åkte allt från frittfall till berg-o-dal-banor själv. Han är modig numera. Jag däremot höll mig till nyckelpigefärd med Harry och sen åkte jag, Viktor och Fredrik spökborgen. Morfar fick hoppa in också och körde bilar med Harry. Även här tycker jag Furuvik är suveräna. Bra karusellutbud och det finns sånt som dom allra minsta kan åka samt sånt som Viktors storlek kan åka själva.
 
 
Viktor hade tur idag. Han fick ihop det med ett par akrobater och fick testa på både att fara runt i luften och att jonglera. Ute på äventyrsön finns det massa grejer från Wild Kids. Han testade på en del och insåg nog att det inte är speciellt lätta grejer dom får göra i det programmet. (Han är väldigt kaxig när han ser det på TV).
 
Fredrik älskar lotter och spel och kan givetvis inte gå ifrån ett tivoli utan ett gäng priser. Ungarna kom hem med både en jätte-pip-hammare (vinst från pilkastning) och söta nallar (vinst från nån kasta-ner-alla-burkar-med-två-bollar-spel). Vi sansade oss dock ifrån all choklad och spelade inte på lyckohjulen. Den här familjen behöver verkligen inte 2 kilo choklad. Vi har frossat hela semestern och det är hårda bud mot godiset när vi kommer hem!
 
Dagens bästa var att gå hem. Det tog 3 minuter. Gud så skönt att bo på campingen här istället för att packa in trötta barn och sen åka en lång resa hem och få nån slabbig middag på vägen. Nu gick vi hem på ett par minuter och tände grillen. Hemgjord potatissallad och tjocka korvar. Himla gott. Och himla smidigt.
 
Men! Allt skoj har ett slut och imorgon packar vi ihop och far hemåt. Mellanlandar på landet en sväng för att sen fortsätta hemåt. Möjligtvis kommer det en uppdatering från landet imorgon. Mors!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: