Husvagnsliv

Furuvik

 
 

Nu är vi på plats i Gävle och närmare bestämt på Furuviks camping. Känns ju lite fånigt att campa bara ett par mil från landstället men är det husvagnssemester så är det. Vi stannar här i två nätter innan vi till slut åker till landet för att avsluta vår semester där. Imorgon ska vi göra Furuvik från morgon till kväll. Alla djur ska spanas in, picknic ska ätas, karuseller ska åkas och känner jag Fredrik rätt ska det även spelas och köpas lotter.

 
Furuviks camping är faktiskt riktigt fin och än så länge bättre än jag väntat mig. Vi har finfina platser tillsammans med alla andra barnfamiljer (och ett par norrmän i husbilen bredvid). Rätt som det var spatserade en Påfågel förbi nån meter utanför husvagnen. Snacka om mervärde till en djurpark. Nu under kvällen har vi grillat, lekt, spelat lite fotboll och målat.
 
Karuseller i all ära men för Harrys del blev det tivoli redan ikväll. Han och morfar har dragit en repa på Viktors cykel. Det var både en och annan som lyfte på ögonbrynet åt det ekipaget kan jag meddela.
 
 
Viktor passar på att ringa hem till pappa och kollar läget. På söndag är det dags för honom att åka dit en sväng. Två långa veckor ska vi längta efter honom innan vi åker på nästa semestersväng.
 
 
Nej, nu är det bråttom – Allsång på skansen om 5 minuter. Det är mycket som ska pressas in i schemat. Hörs imorgon!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: