Husvagnsliv

Bildregn från idag

Lite bilder då från dagen. Vi startade ju upp med marknad i förmiddags och det blev lite shoppat minsann. Dels dom obligatoriska brända mandlarna och godisremmar men även ett par sockersöta fårskinnstofflor till Harry. Dom är lite stora nu men ska sitta som en smäck i vinter har jag tänkt mig. Hade slängt in dom i bildregnet också om det inte var för att dom ligger nånstans längst ner under vagn och packning i bilen. 
 
Efter marknaden åkte vi genom skogar till mitt i ingenstans. Mamma och pappa visste ju vart vi skulle och har varit där förut men jag och Fredrik började på riktigt undra om vi åkt fel. Sen, helt plötsligt öppnade sig världen och det finaste av sommarställen uppenbarade sig. VILKET STÄLLE! 
 
Den här bilden är tagen från deras tomt. Egen strand runt hela tomten… Och den utsikten… 
 
 
Ungarna har tillbringat dagen med att fiska spigg från bryggan och letat pinnar som bävern ätit på samt såklart kastat en sådär 2 miljoner stenar i vattnet. Bosse har varit en ypperlig lekfarbror som outtröttligt har fixat fram håvar, bunkar och till barnens stora förtjusning (ok då, vår också) flytvästar så vi kunde ta en tur med båten. 
 
 
Kvällen avslutades med en såååå god middag. Dagsfärsk lax. Kan inte bli bättre. Ungarna (ok igen, vi också) åt så det sprutade ur öronen. Vi praktiskt taget rullade därifrån samtidigt som regnmolnen rullade in. Väl tillbaka på campingen ösregnade det. Men det gör inget. Mysfaktorn är hög i en husvagn där regnet smattrar mot taket. 
 
 
Innan sovdags ikväll återstår bara en fråga – vad ska vi hitta på imorgon? Oavsett blir det kanon. Vi har en helt fantastisk semester.
 
Tack snälla Moster och Bosse för en kanondag och en kalasmiddag! ♥
 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: