Husvagnsliv

Har fått tag på lite nät

För en stund sen kom Fredrik tillbaka från campingbutiken med en liten lapp. Med lösen till trådlöst nätverk. Se där. Inte för att det blir så mycket tid över till att sitta vid en dator men när jag ändå laddade över bilderna från kameran så passar jag på att kika in här en snabbis. Vi har det kanon här upp i Övik. Imorgon ska vi hälsa på moster med man som har sommarställe här uppe. Ikväll ska vi vara duktiga campingplatsboende och gå på den anordnade taco-buffén. Haha – efter det är det en hårsmån kvar till kollektiv morgongympa och eftermiddagsbingo. 
 
Har knäppt sisådär 200 bilder under dom här första dagarna. Låååångt i från alla är ju bra – mina modeller är inte alltid så medgörliga – men några är värda att visas upp. 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: