Livet

Jag som inte gillar ek

Ja, som rubriken säger. Jag som inte gillar ek har numera ekgolv, ekfåtöljer, ektavlor och nu idag även en skänk i ek. Var in på EM igår ju och köpte den här lampan i inlägget under och såg då den här skänken stå där alldeles för sig själv i fyndhörnan. Jag kikade på den men lät den passera. Väl hemma vankade jag av och an och tänkte och tänkte. Jag tycker ju inte om ek. Men ek passar så bra hemma numera. Men jag tycker ju inte om ek. Eller. Med tanke på att jag har massa ek hemma helt plötsligt kanske jag gillar ek ändå. 
 
I morse 10.02 stod jag på EM och betalade den ynka 1000-lappen som skänken nu kostade. Nedsatt från 6500:-
Bara det borde ju fått mig att fatta beslut igår. Men ibland måste även jag hem och tänka lite. Fredrik hämtade den efter jobbet och nu ikväll har vårt gamla hyllsystem i modernt högblankt åkt ut och klassiskt vacker massiv ek flyttat in. Åhhhh vad jag är nöjd!!! 
 
 
Sen undrar jag bara när lampor ska bli sladdlösa. Jag hatar sladdar. Men än så länge lyser ju lampor förbannat dåligt utan sladdar så jag får stå ut. Men det är under protest. 
 
Nån som suktar efter högblankt? Jag har visst en hel vägg till salu… Bara skrika till! 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: