Livet

Kubb-VM nästa!

Men en sån väldigt väldigt trevlig kväll det blev igår. Vi hade Martin och Annika här på middag och KUBB minsann. Det var länge sen vi ägde ett kubb-spel men så igår kom vi på att NU var det dags. Fredrik åkte kommunen runt för att få tag i ett kit (inte det lättaste att hitta kan jag meddela. Är det ute med Kubb? Statiol levererade till slut i alla fall). Först på schemat stod dock en rejäl grillmiddag. Gud så gott! Det är liksom inte samma sak att bara kasta på en fläskfilé med färdig potatissallad och lite bea. Det är gott såklart men inte på riktigt liksom. Igår grillades färska italienska korvar, whiskeymarinerad fläskkarré, majskolvar, sparris och honung- och vitlöksmarinerade champinjoner. Till det gjorde jag tre kalla röror/såser och så vitlöksbröd på det. Sååå gott.
 
 
Annika gjorde som alltid en stor insats – lekte med Harry medan vi gjorde klart maten. Harry älskar henne och hon har och stå i kan jag säga. Det blev både gungning, lek i sandlåda, grävmaskinsgrävning och fotboll för hennes del… 
 
 
Att grilla krävs ju minst två karlar. Och givetvis kall öl. Att vara med på bild var dock inte lika kul som att grilla tydligen… 
 
 
Här ovanför kan jag meddela att ni ser det förnedrade laget. Dessa två herrar blev totalt överkörda i 3 raka matcher. 
 
 
Och här är då en av dom starka kvinnorna i vinnarduon. Mitt när killarna höll på att åka på stryk för en fjärde gång blev dom räddade av några andra vänner som kom förbi på vägen. Tvärnit. U-sväng. Och vips var vi dubbelt så många som satt i uterummet med infravärme på till mitt i natten. Massa snack och snacks senare smög vi i säng. En ytterst trevlig sommarkväll som satt som en smäck så här i semesterpremiären! Tack snälla ni! ♥
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: