Maten

Sötaste durkslaget

Åt lunch ute igår. Ända till Solna C åkte vi minsann. Där finns Åhléns. Jag älskar Åhléns men kommer nästan aldrig dit eftersom den affären behagar finnas precis överallt där jag inte är. Men ibland så blir det lyxlunch och då passar jag på. Hittade lite fina saker och först ut är denna godsak. Det sötaste durkslaget ever. I porslin och givetvis i finaste rosa ton. Pyttelitet är det och alldeles ljuvligt. Det får stå på finplatsen på hyllan i köket och kom till användning redan i morse till morgonjordgubbarna. Sista dagen på jobbet idag innan 3 härliga semesterveckor väntar.

Finns på REA:n hos Åhléns för 69 kr.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: