Livet

Nu har bebisarna kommit!

Det var ett tag sen vi gick en promenad på lunchen men idag kom vi iväg. Nere vid Brunnsviken har vi följt en svan som ruvat på sina ägg i en evighet.. Nu hade det kläcks små dunbollar minsann! Mamma gräsand var också ute med sina små som frenetiskt jagade sjögräs på botten. Såå söta!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: