Livet

Palla att välja pallar

Det saknas fortfarande mycket I köket. Dels mängder med trista måste-ha-saker som typ sladdar till lampor och sånt men sen såklart en hel del riktigt kul grejer. Just nu är jag på jakt efter två pallar eller stolar att ha vid överhänget på köksbänken. Vi har ju ingen ö utan mer av en kobbe. En ö fick inte plats så vi valde att göra lite överhäng på ena bänken bara så man in alla fall får lite känsla av en så där stoooor härlig ö som man kan sitta vid med en kopp kaffe och en tidning.

 

Till denna kobbe behövs nu ett par snygga bar-häng-pallar. Jag är mest inne på pall eftersom jag vill kunna putta dom under bänken när dom inte används. Det finns ju mängder av snyggingar men som alltid är det väl plånboken som får avgöra vad det blir. Här nedanför finns några av mina favoriter i blandade priser. Just nu står Tolix-pallen högst på önskelistan. Jag trodde dom skulle vara svinigt dyra men under 1500:- var bättre än jag väntat mig. Dock kanske jag blivit lite fartblind efter att ha kikat på andra snygga pallar som låg på 4000:- och uppåt. Bästa budgetvalet tycker jag helt klart pallen Urban från Ikea är. Cool design som sticker ut. Även Aero från Mio är ju ett kap om man jämför med dyrgriparna från Kartell.

 

 
Hur mycket jag hann göra i går kväll? Ingenting. Magen tvingade mig i säng igår igen. Jag blir knäpp på det här. Ska till läkaren igen på onsdag så får vi se… Det här måste få ett slut. Fortsättning följer…

0 kommentarer

 • Anonym

  Vi har den uppe till höger från Ikea fast träfärgade. Man sitter riktigt bra på dom i alla fall.

 • Gisella

  Jag lägger min röst på Aero! Den ser skönast ut med mjuk sits och fotstöd och så verkar den vara höj- och sänkbar. Kan vara en fördel om både vuxna och barn ska kunna sitta där :o).

  Svar:
  Bra synpunkter! Det har jag inte tänkt på.. Höj och sänkbar kan ju faktiskt vara riktigt bra!

  Anne

 • Viktoria

  Jag skulle också valt Aero, tycker också att den ser bekvämast ut. Och jag som är kort föredrar om det går att sänka stolen lite – annars är det så pinsamt när man står och hoppar och inte kommer upp på stolen, haha!

 • jasmin

  Jag gillar faktiskt alla det beror liksom på vilken inredning ni har hemma 🙂 Om det är modernt så skulle jag rösta Aero! 🙂
  Jag har en veckans blogg tävling, så om du vill vara med kika in 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: