Livet

Lite bilder på köket

Halleluja moment! Jag har ikväll plockat upp dom sista lådorna och där, i den allra sista var dom. Mina tallrikar! Tack och lov. Till slut nu är allt gammalt inlplockat, fixat och sorterat. Nu kommer därför ett litet bildregn innan jag börjar peta in nyheter. Vi är så galet nöjda med precis allting i den här nya delen av huset. Det är precis som vi vill ha det. Öppet, inbjudande och framför allt ett kök som är byggt för att laga mat och baka i. Jag är fullkomligt kär i mina dubbla ugnar och såna praktiska men kanske onödiga saker som att sopskåpet öppnar sig själv när man duttar på det eller vår hajpade elektriska kran med en sån nödvändig sak som belsyning. Det är så häftigt att det här köket är vårt! 
 
 
Lite extra uppmärksamhet måste ju ges till det alldeles underbara walk-in-skafferiet vi byggt. Alltså, det är så här det ska va. Man visste lite skit på typ 50-talet (eller kanske det var ännu tidigare) när alla hus hade riktiga skafferier. Det är så här man ska ha. Allt får plats. Det är nästan lite mysigt att stå och fixa och organisera i skafferiet. Huset minsta rum men helt klart en ny favorit! 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: