Husvagnsliv

Florens får nya sulor

I år ska vi åka en hel del mil med Florren men hon ska även ut och åka utan oss. Vi hyr ut henne ett par veckor i sommar – nervöst! Tänk om någon missköter vår pärla!? Men pengarna lockar och tack vare dom här veckornas uthyrning kan vi tanka och campa utan att belasta våra egna konton så hårt..

För att göra henne klar för vägarna har idag fått sprillans nya däck. Två som sätts på och ett extra i skuffen. Nya fina namnskyltar är också påklistrade. (Tack snälla A för dom!)

Åhh vad vi längtar till semestern nu!!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: