Livet

Vart är ni?

Låda efter låda efter låda efter låda. Men inte en tallrik så långt ögat kan nå… Igår packade jag upp hela vitrinskåpet och vi fick även upp ett par hyllor. Äntligen! Det saknas såklart lite piff (eller ganska mycket) men nu är vi i alla fall i slutskedet och äntligen är det bara allt jättekul kvar. Jag vet att ni vill ha bilder men jag vill ju att det ska vara fint innan jag fotar. Men ikväll lovar jag att ta ett par bilder så ni får se hur det har blivit! Badrummet är fortfarande byggzon men det går framåt även där. Det har hamnat lite på efterkälken eftersom vi fick lite panik över att inte ha något kök. Allt krut lades där..
 
Men till tallrikarna då. Vart är dom???? Efter att nästan alla lådor är upppackade saknas hela min matservis! Inte en tallrik. Jag har visserligen någon enstaka låda kvar men jag fattar inte vart dom tagit vägen. I dom lådorna som är kvar finns det typ städgrejer och sånt så att tallrikarna skulle ligga underst där känns tveksamt. Men jag hoppas på att jag tänkte att jag tar dom tunga tallrikarna i botten och sen något lätt uppepå. Det blir till att ge sig på dom sista lådorna ikväll!
Hade det varit något annat än just tallrikarna hade jag mer än gärna köpt nytt men den här servisen har jag sparat på sen jag var typ 13 och den finns inte i produktion längre. Jag älskar den. Såklart för att jag tycker den är skitsnygg men sen också för att jag fått nån tallrik här och där under så många år. Det blir nåt speciellt när man sparat ihop något under så lång tid.
 
 
 
Servisen heter Foglia och gjordes av Villeroy & Boch. Numera scannar jag Tradera och Blocket efter delar men det är svårt. Tyvärr. Därför skulle jag bli VÄLDIGT glad om mina tallrikar skulle vilja ha vänligheten att komma fram ikväll. Fortsättning följer…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: