Livet

Mina tjejer

I dag har jag fått träffa mina pinglor. Mina finaste tjejer som trots att dom nu är vuxna hela bunten ändå låter sin gamla tränare hänga med på ett hörn. Haha, jag känner mig sjukt gammal när jag träffar dom här damerna. Det är så himla kul att träffa dom och höra vad som hänt sen sist. Nya jobb, skola, auditions, husköp, flyttar hemifrån och såklart lite konståkningssnack eftersom minstingen i gänget åker fortfarande. Vi ses ett par gånger om året och det är lika mysigt varje gång. Tyvärr saknade vi en idag som var tvungen att jobba men nästan fulltaliga är bra det med! Tack snälla för en jättetrevlig eftermiddag! ♥
 
 
Sjävklart fikade vi. När det är sånt här finbesök är endast tårta gott nog. Marängbottnar med citruskesella, vispad grädde och mängder med jordgubbar. Enklast möljigt och såå gott. Det blir en repris av denna på midsommar eftersom jag ska få ihop den i husvagnen. Kom-i-håg-lapp till mig själv – kom ihåg att packa elvispen! 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: