Livet

Semester

En veckas semester. Fasen så fint det sitter!! Kaos i helgen såklart – vi håller på att packa upp alla lådor och det börjar komma på plats sakta men säkert. Intressant är att alla mattallrikar än så länge är försvunna. Mycket märkligt. Jag fattar inte i vilken jäkla låda dom kan vara? Den här veckans ledighet ska jag använda för att komma ikapp. Med allt. Med uppackning, med piff, med motion, med mig, med hela livet. En för-semester liksom. För att sen kunna vara riktigt ledig på semestern. Det är en sjukt bra grej som jag använt mig av i flera år. Det är verkligen ett tips till alla er som är som jag och stressar upp sig för allt jämt. En för-semester-vecka gör att verkligen att den ”riktiga” semestern blir sååå mycket bättre. Dagens må-bra-tips! 
 
Det kommer vara folk och jobba här hela denna vecka också men NU kommer det snart vara dags för lite efterbilder. ÄNTLIGEN! Vi har gått in i vecka 7 på denna galna renoveringsresa och det blir sååå bra. Till slut. Det känns mer som om det gått 7 månader än veckor kan jag säga. Fy tusan för att leva i den här röran. 
 
Igår kväll tog vi dock lite byggpaus och hade finaste A och D här på middag. Grillat givetvis. Men fisk denna gång. Kolla in det här receptet för godaste laxpaketen för grillen (eller ugnen – funkar lika bra). Lite jordgubbar och glass till efterrätt och vips så är en hel middag fixad utan att man behöver vara en sekund i köket. Himla trevligt att ses och vi kom (som alltid) överens om att det måste bli oftare. Jag tog inga bilder på maten för det var något helt annat som behövdes förevigas på bild. Kolla in den här helt LJUVLIGA lyktan vi fick i present. 
 
 
Kan det blir finare? Knappast.. SIA kan sina saker minsann. Den ser dock inte alls så stor ut på bilden. Det är ingen liten pjäs – 30 cm hög! Tack snälla ♥ 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: