Livet

I brist på roliga recept

Usch. När jag tittar igenom bloggarkivet för den här stackars bloggen sista månaderna är det ingen rolig syn. Korta inlägg från mobilen istället för fina bilder och genomtänkta texter. Inte ett roligt recpet så långt ögat kan nå och en hel del smådeppigt. Det är lite mycket på gång här hemma för att tiden och inspirationen ska infinna sig. Hoppas ni har tålamod lite lite till för då jäklar ska det bakas och inredas hej vilt här hemma och då kommer bilderna och inspon tillbaka. Snart är det dessutom semester och då kanske jag kan få fram kameran lite oftare. 
 
Tills vidare ska jag väl få ihop en liten positiv måndagslista ändå va… 
 
Idag är jag extra glad och positiv för att:
 
♥ Min tapet har kommit upp. Ja, det är det jag är mest glad för just idag. 
 
♥ Harry är tillbaka på dagis efter sjukdom och det gick bra. Han är sur som såpa nu igen och gör våra dagar… hmm. ska vi säga utmanande. Idag däremot har han varit jätteglad så jag hoppas den här omgången surhet är över. 
 
♥ Sommaren och semestern närmar sig. Jag är hyffsat slut i både kropp och själ känner jag. Lite ledighet kommer sitta fint. 
 
♥ Viktor ska den här veckan ha sin allra första riktiga skolavslutning. Han går ut 1:an liksom. Mammas stora kille! Fattar inte när han blev stor… 
 
♥ Vi byggde kojan ikväll. Jag glömmer bort att ha spontankul med ungarna och ibland är det så skönt att bara ha en kväll där dom helt och hållet får bestämma. 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: