Livet

Den är uppe!

Jaaaaaaa! Idag när jag kom hem fanns det tapeter på väggarna. Jag har ända sedan vi började den här renoveringen vetat exakt vilka tapeter jag ville ha. En av dom sååå fina tapeterna från Boråstapeters kollektion Scandinavian designers. Jag har velat lite fram och tillbaka mellan några olika varianter men till slut tog jag den som går att matcha ihop med annat lättast. Det är Stig Lindbergs mönster Tallyho från 1962. 
 
 
 
Bilden blir ju inte så rolig tyvärr eftersom jag just nu inte har någonting mer än själva tapeten. Alls. Faktiskt. Tapeten är hur som helst sandfärgad i botten med offwhite figurer som ser ut som äppeln. Typ. Snart snart tas täckpappen bort och då får jag se om tapet, väggfärg och golv blir som jag tänkt mig. SPÄNNANDE!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: