Livet

HaPPy MoNDaY!

God Kväll!
 
Det är ju en sån där alldeles överbäst måndags-onsdag idag. Det är måndag men egentligen som onsdag eftersom det vankas långhelg i slutet på veckan. Sååå härligt!!! Vi ska bege oss ut på äventyr hela helgen och det är som kronan på verket Viktor vecka. Att göra en glad och positiv måndagslista idag blir inga som helst problem!
 
 
Idag är jag extra glad och tacksam för att
 
♦ Helgens bröllop var fantastiskt och att jag och Fredrik fick en extra minisemester på tu man hand. 
 
♦ Helgen som kommer nu lär bli minst lika fantastisk men på ett helt annat sätt. Familjemys de luxe. 
 
♦ Kylen och Frysen har flyttat tillbaka in i köket! Det ni. Med stormsteg flyttar köket tillbaka och vi får ett vardagsrum igen. 
 
♦ Mina barn har bra imunförsvar. På dagis går det både magsjuka och streptococker och på Viktors skola är det influensa och löss. Ingen av mina kottar är drabbad av något. Det tackar vi ödmjukast för. 
 
♦ Vi har dom absolut bästa hantverkarna man kan tänka sig. Jag kommer nästan sakna att ha dom här när vi väl är klara. Dom leker med katterna och låter med det störta tålamod jag sett Harry vara med och mecka och dona. Sen att dom bygger världens finaste kök med extrem noggranhet gör ju såklart att dom ligger högt på gilla-listan. 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: