Pyssel och Fix

Bröllopspresent

Vårt bröllopspar önskade sig ingenting förutom pengar till bröllopsresan. Det är ju en bra present men inte så rolig att lämna fram… Jag piffade till våra slantar så gott det gick med ett hemmasnickrat kort och ett rim. Lite roligare i alla fall. Tyvärr hade jag inte tid att fixa till allt på datorn med skrivare och grejer så det blev home made hard core med handskrivet. 
 
 
Jag tog upp lite av färgtemat som fanns på inbjudningskortet med bruna sidenband och ljust beiget papper. Själva kortet ”slog jag in” i en tårtpapper med band runt. På framsidan ett målat bröllopspar och i kortet skrev jag ihop ett rim. 
 
” Ett stort grattis till er båda!
Ni nu som gifta livet ska skåda. 
Det görs bäst på en fjärran strand,
där ni kan vandra hand i hand. 
Eller kanske en storstad mer kan locka,
för att i affärer fynda och plocka. 
En slant till resan ni får av oss i gåva, 
så får ni själva välja vart på smekmånaden 
ni ska sova”
 
Det blev en rejäl bunt kuvert på presentbordet så dom kommer nog komma iväg på en rejäl resa till slut. ♥
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: