Epic

 

Igår var jag och Viktor ute på äventyr som ni vet. La ju upp en snygg bild på killarna i sina coola 3D-brillor. Vi såg då EPIC. Grymt bra rulle! Har allt. Den är spännande, rolig, lite lagom läskig, ett par vuxenskämt här och där, kärlekshistoria och såklart ett lyckligt slut. Man har alla karaktärer man behöver – den coola, den snygga, dom roliga, dom söta och såklart dom farliga. Galet snyggt gjord film som fängslade killarna så till den milda grad att Viktor inte ens kom ihåg att äta upp godiset. Mamma älskade den och kommer springa och köpa DVD:n så fort den kommer. Det här är en film man måste se.

 

Jag vet att jag har varit negativ till 3D tidigare. Den här gången var jag dock mer impad. Det var bättre, snyggare och framför allt mer 3D grejer.. Men – både jag och Viktor fick huvudvärk i slutet vilket ju förtar lite av att gå på bio. Jag tycker fortfarande att det är sjukt ansträngande att titta på 3D. Men visst är det häftigt. Det håller jag med om.

0 thoughts on “Epic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s