Livet

Fuskar fram lite bränna

Lagom till bröllopet på lördag behöver man ju ha lite bränna. Framför allt på benen eftersom jag ska ha en kort klänning och hoppas på att slippa ha strumpbyxor. Nu är det ju tyvärr så att jag varken hinner få till brännan på riktigt eller i solarie på en vecka så då får man ta till kemikalier. Jag har testat massor av olika BUS men aldrig hittat nån jag tycker är riktigt bra. Dels tycker jag inte att man blir brun – vilket ju är lite av syftet – och sen tycker jag att dom flesta av dom här krämerna lucktar skumt när dom väl kommer på huden. Får man någon färg så brukar det mest vara åt det orange hållet. Sådär snyggt. 
 
 
Det här är årets försök med BUS. Några som man tycker borde kunna det här med solprodukter är Piz Buin. Möjligt att dom haft BUS länge men jag har inte sett det förut. Till skillnad från andra såna här produkter som brukar gå loss på hutlösa summor hittade jag dessa på RUSTA för 69 kr flarran. Luktar gott. Luktar framför allt inte skunk efter en stund och jag tycker nog att jag börjar få lite färg. So far har jag testat sprayen till vänster på benen två gånger och krämen på armarna en gång. Krämen är väldigt finurlig – man kan skruva på huvudet på flaskan och kan därmed välja hur mörk färg man vill ha. Jag har tagit åt det ljusaste hållet nu för att se men funkar det och färgen blir fin drar jag nog på lite mer färg senare. 
 
Än så länge bra betyg alltså! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: