Pyssel och Fix

Solros på gång

Måndag morgon. Vad kan vara bättre än ett inlägg om en solros. Just den här lilla solrosen har Harry planterat på dagis. Jag bara älskar att det är en fin blompinne med Harrys bild på och inte bara en trist lapp med hans namn. Det är ett enormt engagemang från personalen som verkligen uppskattas! ♥
I fredags fick vi ta hem den lilla mjölk-kartong-krukan (hur sött?!) och igår planterade vi ut den i en kruka. Nu får vi bara hoppas att den tar sig och blir till en stor och vacker solros.
 
 
Jag är barnsligt förtjust i solrosor. Det är en av mina favoritblommor. Måste nog ta och köpa mig en färdig i kruka vid tillfälle för att muntra upp mig lite. Det börjar bli lite halvjobbigt att bo i byggkaoset. En rejäl solgul solros på bordet kaske kan muntra upp lite?!
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: