Livet

Såpbubbliga bubblor och en katt

Hej på er. 
Efteri inläggsmarathonet jag hade igår (Grattis Danmark!!) har det blivit lite bloggledigt idag. Vi har flängt runt och kollat kakel, klinker och mosaik halva dagen så det har varit lite att stå i. Vi tror äntligen att vi bestämt oss nu. Jäklar vad svårt det är att bestämma – det finns ju sååååå mycket snyggt. 
 
 
Eftermiddagen däremot har vi tillbringat på tomten. Harry har fått en ny såpbubbelblåsare (den vi köpte igår ska lämnas tillbaka – den funkade inte alls) och det har blåsts ungefär 4 miljoner bubblor på vår tomt idag. Han älskar bubblor. Det gör även Sixten. Dom tror båda två att bubblorna fångas bäst med munnen. Båda har även insett att såpbubblet smakar skit. Men skam den som ger sig. På det igen bara. Dom KAN ju smaka bättre nästa gång. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: