Livet

Bilder från helgen

Jamen god kväll! Äntligen har jag fått en minut över till att plocka över bilderna från helgen på landet. Det blir inga fina redigeringar tyvärr men en liten inblick på vad vi hade för oss. Helgens stora happening var helt klart alla föl på gården bredvid. Det blev ett par promenader dit för att hälsa, titta och till och med klappa. Dom är ju söta som socker allihop men jag är ändå högst reserverad när det kommer till hästar. Alldeles för stora djur med på tok för stora (och för många) tänder och ben. Nej, jag håller i kameran istället medan dom andra är närgångna. 
 
 
I övrigt blev det ju såklart en hel del fyrhjulingsåk, ruschkaneåk, släpvagnsåk… Haha.. det låter som om vi inte gör annat än åker saker på landet. Det stämmer till viss del – mycket åkande blir det. Hela familjen (jag borträknad) anser ju att grävmaskiner, traktorer, släp och fyrhjulingar är det bästa som finns. Mamma håller sig till korsorden med mormor. Älskar för övrigt bilden på mamma och barnen – finns inget bättre än bilder med spontanskratt. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: