Livet

Måndag på en tisdag. Igen.

Och så är det tisdag. Min fråga är då vart fasen måndagen tog vägen? Jag hann inte ens blinka och nu är det redan dagen efter. Det går för fort! Jag inser dessutom att jag har blivit förvirrad. Jag glömmer saker. Det värsta är att jag dessutom glömmer saker jag faktiskt gjort. Som måndagslistan igår. Den skrev jag ju. Men den finns inte här. Varför då kan man ju undra.. Jo, det kan jag tala om. Det är för att jag glömde trycka på publicera. Som tur är sparas det man skriver automatiskt. Så när hjärnan sviker finns datorminnet där och räddar en.

Gårdagens muntra lista då. (och den är ärligt munter för trots en kväll i snabbt tempo var det en förträfflig måndag)

Idag/igår och den här veckan är jag extra glad för att:

♥ Det har gått en hel del på vår renoveringsresa. Det är sådär kul att leva i kaoset men det blir bättre. Jodå, det blir det. Igår meddelade dock IKEA att köket inte alls kommer som vi trott utan att det är ett heeelt annat datum som gäller. (FAN!). Vi inser att badkaret som vi tänkt spara inte kommer få plats efter att dom nya väggarna är upp. (FAN 2!). Efter dom två FAN så tycker jag ändå att det här går över förväntan. Barnen håller humöret uppe hur bra som helst och verkar mest tycka det lite skoj att vi alla bor i ett rum.

♥ Jag hittade alldeles galet bra skor till barnen. Jag är lite av fanatisk när det kommer till barnskor. Det ska vara riktiga skor. Jag vägrar släppa iväg ungarna i dålig kvalité, syntet och plast. Det ska vara bra material och funktion. Det är tyvärr inte helt lätt att hitta. Modet går före. Det tycker jag är ok för vuxna men för barn som leker och far hela dagarna ute är det helt oväsentligt hur dojjorna ser ut – dom ska vara bra. Hur som – på Stadium hittade jag riktigt bra skor till dom båda. Ett par lätta, nätta och luftiga adidas till Harry. Riktig bred sula, kardborreband och stadig sko. Mamma är mycket nöjd. Harry gillar dom också och gick runt med dom inne hela kvällen igår. Till Viktor har jag hittat ett par multisportskor från Everest. Den här skon här allt. Bra sula, dämpning och dom är lätta och luftiga. Samtidigt sitter dom väldigt tight på foten vilket skor sällan gör på hans små taniga fötter och dom fick godkänt på utseendet. Som kronan på verket var det riktigt bra priser – 299 per par vilket är samma pengar som du får lägga på ett par plastdojjor på Din Sko eller Skopunkten.

♥ Vi hade den mest fantastiska helgen. Den här helgen. På landet. Hela familjen. Sol. Grillning. Promenader. Mys i soffan. Ahhh… Det var PRECIS vad den här trötta mamman behövde. (Det var precis vad Anne behövde också för den delen)

♥ Det nu har blivit försommar. Jag tänker kalla det för försommar från och med nu. Det är en härlig tid på året. Det blir varmt och fint ute, man kryper fram ur sina hus och blir helt plötsligt en social medmänniska. Hejjar på grannar, stannar till på gatan och pratar lite och sitter ute på kvällarna. För oss som har ett skal till hus är uteplatsen, uterummet och tomten räddning. Att nu gräsmattan, träd och blommor växer i raketfart gör ju vem som helst lycklig.

♥ Jag mår bra. Jo, nu tänker jag sticka ut hakan lite här och säga det. Jag mår bra. Illamåendet har inte visat sig på veckor. Jag har fegat lite med att säga det högt för tänk om det kommer tillbaka bara för att jag pratar om det. Jag har äntligen börjat närma mig ”mitt gamla jag” och det är sååååååå skönt. Nu hoppas och tror jag att den här helt galna ”perioden” är över. Så. Då var det sagt.

Världens längsta lista men ibland har man mycket att säga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: