Hus och Hem

Rivningen fortsätter

Ett par bilder från dagens rivning. 
 
 
Idag har innertak och alla golv försvunnit. Den sista väggen ryker imorgon – det ska bli så himla spännande att se hur det kommer se ut när det är öppet mellan vardagsrum och matrum. Tyvärr kommer det väl sitta någon form av plast där istället så riktigt på riktigt blir det ändå inte på ett tag. Lite märkligt att man inte riktigt har koll på vad som händer – undrar om det ska byggas innertak eller läggas golv först?
 
När jag skulle gå på toa på övervåningen ikväll möttes jag av ett hål i golvet. Jahapp. Nu har dom börjat även där. Vattnet är avstängt och massa rör (och toan då) är borta. Spännande!
 
Det blir väldans mycket renoveringssnack här framöver. Jag inser snabbt att det här med att leva i ett rum utan kök tar med tid och energi än man kan tro. Det blir inte mycket inspo över till annat tyvärr. Jag hoppas att ni orkar hänga med bland kakel, färger och tapeter ett tag. Det blir i alla fall mycket bilder för jag dokumenterar varje liten förändring som görs här hemma.. 
 
 

0 kommentarer

  • Nina & Co

    Åh jag vet precis hur det är! Vi hade stambyte i 8 veckor och sedan passade vi på att göra köket parallellt ( som tog ytterligare 5 veckor).
    Nu gjorde vi köket själva så det tog både tid och ork men att leva i renoveringskaos ÄR jobbigt men samtidigt så är det så himla härligt när det är klart! Och då glömmer man vääääldigt fort hur jobbigt det var (och börjar planera nästa projekt, haha!)!
    Blir spännande att följa! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: