Livet

Nike och 8848

 

När vi ändå pratar om frisk luft och att vara ute så måste jag få visa mina nya älsklingar i helg-garderoben. Eftersom jag numera har en jobb-garderob med bara tjusiga saker som inte alls tål lekparker och sandlådor får jag ha min favorituniform (vilket betyder pösiga jeans, tröja och gympadojjor) alldeles för sällan. I min ägo har det alltid funnits i alla fall 2-3 par sneakers men i år minsann fick jag lov (oj, vilket problem) att köpa nya. Efter mycket klämmande, kännande och provande blev det ett par riktiga klassiker. Gamla hederliga Nike Air finns nu i min ägo. Förra gången jag ägde ett par såna var väl sisådär 1994. Givetvis hittade jag dom på REA för halva priset. Dom är dock larvigt dyra från början så jag fick punga ut med ett gäng hundralappar ändå. Finns just nu på Stadium om nån är sugen.

 

När jag ändå var i farten kunde jag ju inte låta bli att skaffa mig en ny jacka. Min förra har var vit med betoning på VAR. Jag köpte den före Harry föddes och jag kan nästan skylla samtliga fläckar på honom. Det var dags för en ny och med min nya lärdom i bakhuvudet blev det en blå jacka. Det har jag aldrig haft förut men nån gång ska vara den första. Jackan kommer från 8848 (finns på Intersport) och även denna hittade jag för halva priset. Gäller fortfarande tror jag – i alla fall på deras hemsida.

 

På bilderna ser det ju ut som om dom här två skär sig alldeles galet men i verkligheten mår dom riktigt bra ihop. Mamman är mycket nöjd och glad för sina köp. Nu jäklar ska vi ut och göra sandlådorna otrygga!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: