Livet

Aaaaaness hälsar på!

Idag har vi haft riktigt finbesök. Agnes (uttalas numera Aaaaanesss) kom hit med sin fina familj. Den fina familjen består av min gamla konståkningselev Polly och hennes Johan. Så himla kul att äntligen få träffa Agnes. Snart fyller den här pinglan 9 månader (på tisdag tror jag det är) och det är första gången vi ses. Varje gång Polly är i stan, hon har flytt Stockholm, så har jag varit sjuk. Det har verkligen passat så illa. Men idag fick jag gosa med henne minsann. Så söt! Dessutom fick jag ÄNTLIGEN shoppa lite tjejkläder så Agnes fick en klänning och lite sånt i rosaste rosa och en pekbok som hette ”min handväska” i skrikrosa. Det gäller att passa på. 
 
Självklart knäpptes ett gäng bilder på all lek och bus som vi hunnit med. Johan är lång som tusan och till Harry STORA glädje fick han flyga flygplan ända upp till taket. Även Polly vände lillfisen upp-och-ner och blev poppis som attan. Harry kärade ner sig i hela familjen och stod och vinkade och KRAMADE Agnes när dom skulle åka hem. Heeeejrååå Aaaaaness… Kom snart tillbaka!
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: