Livet

En solig och bra dag!

Morning!

 

I natt har Farmor sovit hos oss. Det betyder att morgonen blir sååå harmonisk. En extra vuxen gör liksom all skillnad. Allt går lugnt och sansat, alla har tid och ingen behöver stressa. Barnen tycker det är jätteroligt och då försvinner tjafset och tjatet på köpet. Detta i sin tur gör att det är en väldigt glad och nöjd mamma den här morgonen. Jajamen!

 

Kom på igår kväll att det ju är en arbetsdag mindre den här veckan. Det betyder att det redan är onsdag idag. Det gör ju verkligen ingenting. Helgen var helt underbar så jag tar gärna en till direkt! I helgen ska vi dessutom göra massa skoj så den är välkommen så fort det bara går. På fredag kommer mina tjejer på jobbet hem till oss med sina karlar för en helkväll med mat och vin. Det ser jag fram emot!

 

Vilket rörigt inlägg! Men så blir det ibland när man bara är på bra humör och vill säga allt på en gång. Nehä, dags att få fart på den här onsdagen då! Sol är det också! Kan ju bara bli en bra dag det här!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: