Livet

Bästa morgonlåten

 
 
Inledningen från filmen Hairspray. Bättre bra-morgon-låt får man leta efter. Jag och Fredrik såg musikalen när vi var i London. Såå bra! Men har man inte vägarna förbi där funkar filmen alldeles utmärkt. Travolta spelar kvinna och bara det är ju sevärt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: