Påsk

Påskafton och påskägg

Vi hittade inget björkris så det fick bli grenar från körsbärsträdet. Sen kan barnen överdoserat lite med ägg och fjädrar enligt min mening men dom är jättenöjda!
 
Sådärja, då är det påskafton då. Vi hann med allt vi hade på agendan igår så idag blir det lugnt och skönt även om vi väntar gäster fram på dagen. Nu på morgonen ska vi till och med ta en sväng till Fredriks jobb och spana lite grävmaskiner för att rasta samtliga familjemedlemmar innan vi ska hem och godischockera oss. 
 
Ägget till Fredrik har barnen målat själva. Det är så kul att se att dom är så himla stolta över att dom gjort så fint till pappa. Harry la verkligen ner hela sin själ i att limma fast alla paljetter… 
 
Påskäggen ligger på vänt högst uppe på bokhyllan. Tur att ungarna inte är med på noterna och tittar där uppe. Vi ska gömma dom och ha lite skattjakt när mormor och morfar kommer sen. I Harrys ägg finns en liten bil, en pyjamas, en studsboll och modellera. Han får russin och några kex istället för godis. 
 
I Viktors ägg finns en jacka (vi brukar inte ha så dyra presenter men jackan fanns inte när vi skulle köpa den så jag ringde runt och hämtade den igår så då fick den åka ner i ägget som överraskning), nya tuschpennor, en studsboll och godis såklart.
 
Fredrik får ett ägg med godis (sånt där äckligt som bara han gillar), kalsonger och en burk vitaminer. 🙂
 
Det sista ägget är till mormor och morfar och innehåller två tuppar som Viktor gjort. 
 
Oj, nu är det visst bara jag som inte är färdig. Bästa att hoppa i skorna och inte låta killarna vänta – det är ju grävmaskiner på schemat. Tar med mig kameran och passar på att öva på lite grejer från fotokursen. Ni får se senare om jag fick till några bra bilder!
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: