Livet

Pyssel i sjukstugan

Idag är vi hemma både jag och barnen. Den ena krämpan efter den andra… Viktor har redan fått problem med sina allergier så det blir läkarbesök för hans del för att få ut både nässpray, ögondroppar, inahalator och tabletter. Stackarn. Harry däremot jobbar mer med magbesvär – det liksom bara rinner igenom honom. Väldigt trevligt. Inte. 
Jag är bättre. Tack och lov så är jag bättre. Nu måste det väl ändå vara över… 
 
 
Vi försöker dock göra den här skärtorsdagen så bra som möjligt – vi har tack och lov fått en jättepyssellåda i present av min fina vän Anneli så den har vi gjort ett djupdyk i nu på förmiddagen. Killarna är superduktiga (mamma som pysselfreak är SÅÅÅ nöjd över att dom gillar det) och vi har gjort ägg på löpande band här hemma.. 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: